المكونات/
- كيلو دقيق ابيض
- ملعقة كبيرة خميرة فورية
- ٤ملاعق ك سكر
- رشة ملح
- كوبين من السمنه والزيت
- كوبين مياة دافئة
- ملبن الحشو ونطرية بملعقة سمنة بلدى وبعدين نصبعة بشوية نشا عشان ميلزقش
- سمسم للتزيين
- ٣ملاعق ك لبن
- نصف ملعقة صغيرة نسكافيه
- نصف ملعقه صغيره سكر
- نحط كل المكونات الجافة مع بعض ونقلبهم جيدا وبعدين نحط السمنه ونبس العجينه كويس واخر حاجة نحط كوب الماء بالتدريج لحد ماتلم العجينة وتكون عجينة لينة وتجهز بقى الملبن والسمسم وتشتغل ع طول مبتخمرش
- نقطع العجين الى كويرات صغيرة وتفرد بالنشابة ونحشيها بالملبن ونقفلها
- نقوم بتجهيز خليط التلميع بخلط جميع المكونات مع بعض ثم ندهن بها وجة العجين وترش على وجها السمسم وترص بصوانى الفرن
- تدخل الصوانى الفرن على درجة حرارة متوسطة حتى تسوى وتأخذ اللون الذهبى وتخرج

اكتب تعليق لتشجيعنا على الكتابه