المكونات/
- نصف كيلو كبده
- 10 فصوص ثوم مهروسين
- ملعقتين ك خل
- ربع ملعقة من الكسبرة والكمون والشطة لو حابين
- ملح حسب الرغبة
- فلفل اخضر مقطع مكعبات صغيرة
- نقوم بغسل الكبدة جيدا ونقعة بماء وليمون ثم تقطيعها إلى شرائح رفيعه
- نقوم بتتبيل الكبدة بالخل والثوم والكسبره والكمون والملح ونقلبها ببعض جيدا ونتركها ربع ساعة
- فى طاسة غير لاصقة نحط بها زيت ونسيبة يسخن عشان لما الكبده تنزل بها تحتفظ بقوامها ماتتهريش
- ماتقلبهاش كتير عشان ماتتهريش دقيقتين كده وتقلب ثم ننزل الفلفل المتقطع ونتركها حتى تسوى ونطفئ النار

اكتب تعليق لتشجيعنا على الكتابه