المكونات/
- حبتين من البطاطس
- ربع كوب بقدونس مفروم
- ملح حسب الرغبه
- بهارات كفتة
- ربع ملعقه من فلفل اسود
- ربع ملعقه من بابريكا
- دقيق وبقسماط وبيض مخفوق التغليف
- نقوم بسلق البطاطس لما تستوي نهرسها ونخلط معها البقدونس والبهارات والملح والفلفل الاسود وببريكا ونقلبهم مع بعض جيدا
- نقوم بتكوير البطاطس ونرشها بالدقيق ونشكلها اصابع وتدخلها الفريزر لمده ربع ساعه ثم نطلعها ونغمسها بالبيض ثم بالبقسماط ونرصها في صينية مدهونة بالزيت وتدخلها الفرن حتى تتحمر وتخرج

اكتب تعليق لتشجيعنا على الكتابه