- نص كيلو صدور فراخ مخليه
- ٢معالق كبار زيت
- بصله متوسطه مقطعه
- حبة جزر
- كرفس
- سيقان بقدونس
- ورق لورا
- ملح حسب الرغبه
- نص معلقه ص فلفل اسود
- نص معلقه ص بهارات فراخ
- كميه من الماء
- كوب عين جمل محمص
- ٣شرائح توست مقطع الحواف
- كوب حليب
- فص ثوم مهروس
- معلقه ك زبده
- فصين ثوم مهروسين
- نص معلقه كبيره كسبره ناشفة
- كوب مرقة دجاج
- ملح حسب الرغبه
- نص معلقه ص فلفل اسود
- نقوم بسلق الدجاج بوضع الزيت فى وعاء على النار ونقوم بتشويح صدور الدجاج بها ثم نضع البصله والجزر والكرفس والبقدونس وورق الورا والملح والفلفل ونقلبهم جيدا ثم نضع الماء ونتركها حتى تنضج
- نقوم بعمل صوص الشركسية بنقع مكعبات التوست فى الحليب لمدة ربع ساعه
- فى الكبة نقوم بوضع عين الجمل وفص الثوم والتوست بالحليب ونخفقهم جيدا
- فى وعاء على النار نضع الزبده ونضع عليها فصين الثوم المهروسين ونشوحهم قليلا دون تغير لونه
- نضع الكسبره الناشفه ثم نضع خليط عين الجمل والتوست
- نقوم بوضع الملح والفلفل للصوص
- نقوم قوم الصوص بإضافة مرقة الدجاج حتى تحصلى على قوام اخف من البشاميل
- تقدم صدور الدجاج مع الارز

اكتب تعليق لتشجيعنا على الكتابه