المكونات/
- نص كيلو لحمه مقطعه الى مكعبات صغيره
- ٢حبة طماطم
- بصله متوسطه مقطعه مكعبات
- فص ثوم مهروس
- نص معلقه ص بهارات لحمه
- نص معلقه ص فلفل اسود
- نص معلقه ص بودرة ثوم
- نص معلقه ص بودرة بصل
- معلقه كبيره صويا صوص
- معلقه كبيره عسل ابيض
- معلقة كبيرة زبادى
- ملح حسب الرغبه
- نقوم بنقع اللحمه فى ماء وخل
- نقوم بوضع جميع المكونات ماعدا اللحمه فى الخلاط الكهربائى وضربهم جيدا حتى يصبح ناعما
- قومى بتذوق التتبيلة حتى تتأكدى من أن الملح مظبوط ثم قومى بوضع مكعبات اللحم إلى التتبيلة وتقليبهما جيدا
- نضع اللحمه فى الثلاجه لمده ليلة كاملة
- نخرج اللحمة من الثلاجة ونضعها فى الاسياخ أو الاعواد الخشبيه بشرط نقع الاعواد فى ماء قبلها بساعه حتى لاتحترق
- ممكن وضع مع اللحم قطع بصل وطماطم وفلفل
- نضع الاسياخ فى صينية مدهونة بالزيت و يدخل الفرن على درجه حراره هادئه حتى يسوى اللحم أو ممكن شوئها على الفحم

اكتب تعليق لتشجيعنا على الكتابه