المكونات/
- كوبان من الفول المدشوش
- حبتان من البصل
- رابطه كراث أو بصل أخضر
- ستة فصوص من الثوم
- نصف كوب من الشبت،الكزبرة الخضراء، البقدونس
- ملعقتان كبار من الكزبره الناشفه حسب الرغبه
- معلقتين من السمسم
- معلقه ص من الكمون،والبيكنج صودا
- نصف معلقه ص من الشطه
- ملح حسب الرغبه
- نقع الفول ليله كامله
- فرم الفول والكزبرة والكراث والبصل والثوم والبقدونس والشبت فى الكبة
- إضافة البيكنج صودا وترك الخليط ساعه
- تشكيل عجينه الفلافل أما بالمعلقه أو اليد بشرط أن يكون المعلقه أو اليد مبللة بالماء
- اضافه السمسم على وجه الفلافل
- قلبى الفلافل فى زيت ساخن غزير

اكتب تعليق لتشجيعنا على الكتابه