المكونات/
- 4فصوص ثوم
- ملح حسب الرغبه
- نص معلقه ص كمون
- نص معلقه ص كزبرة جافة
- ربع كوب شبت وبقدونس مفرومه
- 4قرون فلفل اخضر
- كيلو سمك
- نص معلقه ص بهارات سمك(إن وجدت).
- حبه من الطماطم
- عصير ليمونه
- نقوم بتنظيف السمك وعمل فتحات بالسمك من الخارج بواسطة السكين
- نقوم بوضع جميع المكونات في الكبه وضربهم حتى تصبح ناعمة
- نقوم بحشو السمك ودعكه بالتتبيله من الخارج
- يوضع السمك فى الثلاجه لمده ساعتين
- يوضع السمك فى صينية مدهونة بالزيت وتوضع المتبقى من التتبيلة علية
- يدخل الفرن على درجة حرارة ١٨٠درجه حتى تنضج السمك ويتحمر
- يقدم السمك مع الارز الصيادية

اكتب تعليق لتشجيعنا على الكتابه