المكونات/
- ست فصوص ثوم مهروسين
- كوب من زيت الزيتون
- ملعقه ك كزبرة جافة مطحونة
- ملعقتين ك صلصه طماطم
- كيلو فلفل احمر حار
- قرنين فلفل رومي اخضر بارد
- رشه فلفل اسود ورشه كمون ورشة بابريكا
- ملعقتين ص خل
- نقوم بوضع الفلفل الاحمر والفلفل الرومي في الخلاط الكهربائي ونضربهم جيدا
- نضع باقى المكونات في وعاء على النار ونقلب هم جيدا ثم نضع لهم خليط الفلفل الاحمر والرومى
- نقلب الخليط حتى يسخن وتطلع ريحتها حلوة ينطفئ النار ونتركه حتى يبرد تماما ويحفظ في وعاء محكم الغلق ويوضع على الوجه ملعقتين ك زيت زيتون ويحفظ في الثلاجة
يستخدم الشطة الحارة فى عمل المخللات

اكتب تعليق لتشجيعنا على الكتابه