المكونات/
- 3كوبايات من دقيق البسبوسة
- كوب الاربع لبن
- كوب الاربع سكر
- كوب الا ربع سمنة
- معلقه ك عسل جلوكوز
- 2معلقه ك لبن بودره
- هانى اللبن البودره فى طاسه وحمصيه على النار لحد مايغمق معاكى ويكون باللون الذهبى الحلو
- انزل فى بوله بالسميد
- قومى ينخل اللبن البودره
- حذر من السكر معلقه على السميد والباقى فى الكازرولةوكمان معلقتين حلوين من السمنه على السميد والباقى فى الكازرلة
- هانى اللبن كله وانزلى بيه على السمن والسكر ومعاهم معلقة عسل الجلوكوز
- دوبى كلهم فى بعض والخليط يكون دافئ
- قلبى السميد مع ملعقة السكر والسمنة وبسيهم
- انزلى بالخليط السائل على البسبوسة
- فى صنيه مقاس 28مدهونه سمنه
- وزعى خليط البسبوسه فيها
- ادخليها الفرن على درجة حرارة 180حتى استوى ويحمر الوجه
- عند خروجها من الفرن مباشرة انزلى بالشربات الساخن
- 2كوب سكر
- 2كوب من الماء
- رشه من الفانيليا
ضعي كل المكونات على النار حتى تغلى مع بعضهما جيدا ثم تنزليها من على النار

اكتب تعليق لتشجيعنا على الكتابه