المكونات/
- نص كيلو لحم مفروم بها نسبه من الدهن المفروم
- نص معلقه ص بابريكا
- نص معلقة ص قرفه
- نص معلقه ص كمون
- نص معلقه ص كزبرة جافه
- ربع معلقه ص شطه
- ربع كوب من البقدونس المفروم
- نص معلقه ص فلفل اسود
- ملح حسب الرغبة
- فصين ثوم مهروسين
- نضع اللحم فى وعاء ثم نضيف اليها الكمون والكزبرة والبابريكا والقرفه والملح والبقدونس والفلفل الأسود والثوم
- نخلط جميع المكونات جيدا كى تحصلى على مزيج متماسك
- نضع الكفته فى الثلاجه لمده ساعه
- نقوم بتشكيل الكفته بواسطه أسياخ خشبيه او باليد
- نضع الكفته فى صنيه مدهونه بزيت ثم تدخل الفرن على درجة حراره هادئه ونقلبها حتى لا تلتصق إلى أن يسوى الكفته المشويه
- أو يشوى الكفته بواسطه شوايه كهربائيه أو فحم

اكتب تعليق لتشجيعنا على الكتابه